IT-juhid

Arengumootor Hyunsuk Kim

Hyun Suk Kim on 11 aastat järjest president, tegevjuht ja tarbeelektroonika juht ettevõttes Samsung Electronics, mis on ülemaailmne telerite turg nr 1. Kim liitus Samsungiga vanem teadlasena 1992. aastal. Teadus- ja arendusmeeskonnad vanem asepresidendina on ta panustanud mitmesse uuenduslikku tehnoloogiasse. Ta mängis võtmerolli Samsungi LED-teleri, 3D-teleri, nutiteleri, UHD-teleri, QLED-teleri tehnoloogiate arendamisel. Need arengud tugevdasid veelgi Samsungi positsiooni telerite turul. Lisaks oli hr Kim 2006. aastal Bordeaux'i teleri uuendusliku disaini juhtiv arendaja, mis on siiani üks Samsungi enimmüüdud telereid. 2017. aasta oktoobris sai Kimist üks Samsungi tegevjuhtidest ja ta sai ettevõtte tarbeelektroonika osakonna juhiks. Samsungis töötatud aja jooksul on Kim Hyunsuk saanud mitmeid auhindu saavutuste eest Koreas ja välismaal.

Juht Sundar Pichai

Ta oli hea juht juba noorusest. Koolis ta oli oma kriketi meeskonna kapten ja tema meeskond päris tihti võitis võistlustel, kuigi talle meeldis õppima rohkem ja ta kuulutas sellele rohkem aega.
2004. aastal liitus Pichai Google'iga tootehalduse asepresidendina. Ettevõtes töötas Sundar algselt Google'i Toolbar’iga, see oli otsing, mis töötasi tolleaegsete populaarsete brauserite – Internet Exploreri ja Mozilla Firefoxi – lisandmoodulina. Sundar soovitas Google’i juhtkonnal mitte parasiteerida konkurentide toodetel, vaid luua oma brauser – Google Chrome. Google’i juhtkond ei toetanud enda brauseri loomist, sest kõik olid kõigiga rahul. Sundar ja veel 10 inseneri töötasid Chrome'i arendamisega salaja, selleks et mitte vihastada ülemusi sellega, et nad raiskavad energiat millegi teisejärgulise peale. Ja isegi kui nad näitasid juhtidele brauseri toimivat näidet, polnud entusiasmi nende poolt tunda. Vaatamata sellele oli Sundar piisavalt veenev ja 2008. aastal avaldati Google Chrome. Täna külastab 67% kõigist Interneti-kasutajatest saite Chrome'i kasutades. 2015. aastal temast sai Google'i tegevjuht.





Kasutatud allikad:



Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Tea, kus sa oled

2 nähtust Interneti varasemast ajaloost

Kõnetuvastus tarkvara